Köp kläder till ett billigare pris

Köp kläder till ett billigare pris

Vi är många som suktar efter vårt drömplagg eller har börjat att ledsna på den garderob vi har. En förutsättning för att man ska kunna köpa nya kläder är att man har ekonomin för det, vilket långt ifrån alla har. Därför kommer vi i det här inlägget ge dig några tips på hur du kan köpa kläder för ett något billigare pris så att du har möjligheten att köpa de kläder du suktat efter.

Utnyttja erbjudanden

Ett bra sätt att köpa kläder till ett billigare pris är genom att utnyttja de erbjudanden som finns. De allra flesta klädbutikerna brukar ha erbjudanden och dem ska du utnyttja för att köpa kläder för en billigare peng. Det är vanligt att butiker skickar ut erbjudanden till sina medlemmar. Så om du ännu inte blivit medlem hos din favoritklädbutik är det hög tid att du blir det. En butik som faktiskt har kläder i sitt utbud som många glömmer bort är Cdon. Just nu har Cdon en rabattkod du kan spana in för att köpa kläder på deras hemsida till ett rabatterat pris.

Rea

Förutom att klädbutiker är duktiga på att fixa erbjudanden till deras mest trogna kunder brukar de också ha rea flera gånger om året. Om du till exempel hittar ett plagg du verkligen vill ha men som är för dyrt ska du ha is i magen och vänta ett par månader för att få det till ett billigare pris på rea. Butikerna brukar ha rea efter jul, mitt i sommaren och mellan säsongerna. Till exempel så är det vanligt att butiker har rea på vinterkläder under våren. Se till att köpa de kläder du behöver och vill ha när det är rea för att spara pengar och för att fynda.

Second hand

Ett annat sätt att köpa kläder till ett betydligt billigare pris är genom att köpa kläder second hand. Många gånger kostar kläder i second hand-butiker ungefär 10-25 % av inköpspriset, vilket betyder att du har möjligheten att köpa fler plagg på second hand till samma pris som när du köper ett plagg i en vanlig klädbutik. Förutom att du kan köpa kläder i second hand-butiker kan du köpa kläder av privatpersoner som säljer sina kläder begagnat. På internet finns det en hel del hemsidor du kan kolla in för att hitta många snygga och bra kläder som säljs second hand. Om du använder dig av Facebook har de sin egen köp och sälj-sida där du bland annat kan hitta kläder som andra Facebookanvändare säljer.kale