Sommarens hetaste plagg 2021

Sommarens hetaste plagg 2021

Snart är sommaren här och då är det härligt att ha några sommarplagg som du kan ta fram när du ska till stranden och på sommarfesten. Linnekläder, puffärmar och klänningar dominerar bland sommarens modetrender. Letar du nya sommarkläder ska du definitivt kika in hos https://www.na-kd.com/sv och kolla in deras snygga och moderiktiga plagg.

Puffärmar på klänningar och toppar

Puffärmen har gjort storstilad entré nu i vår och fortsätter att vara populär in i sommaren. Både toppar och klänningar med puffärm är glödheta. Även volymärmen och ballongärmen har tagit modevärlden med storm. Om du väljer en klänning med puffärm kan du markera midjan med ett skärp som är lite bredare för att förtydliga din siluett. Blusen som har voluminösa ärmar kan du matcha med en snygg kjol, ett bälte och stövlar. Om du inte är ett fan av puffärmen kan du pröva ballongärmen, det är ett stilsäkert alternativ. Den är lite mer nedtonad än puffärmen men är minst lika fin.

Linnekläder som svalkar

Linnekläder är alltid mer eller mindre populära på sommaren då det är ett väldigt luftigt material. Plagg av linnematerial är sköna att bära under de riktigt heta sommardagarna. Linneplagg är inte bara eleganta – de är samtidigt hållbara. Att bära linne ger en känsla av lyx, mycket tack vara den goda kvalitén som materialet har. Sommarens linnekläder går i jordnära nyanser. Satsa på en linneklänning som du sedan kan använda kommande somrar. En linneskjorta är också en bra investering som du kan bära till jeansshortsen eller en snygg kjol. Den stora linneskjortan i oversize-modell är väldigt populär. Du kan bära den öppen och ha ett linne under eller över bikinin som skydd för solen. Linnekläder kan du matcha med många andra plagg och de funkar lika bra på stranden som på sommarfesten.

Röda klänningar är alltid en bra idé

Ljusa färger är väldigt trendiga i sommar men vill du ha mer färg i ska du satsa på en klänning i en röd nyans. Rött är alltid en bra idé när det kommer till klänningar och du kan välja en enfärgad eller en med mönster. Det finns ett stort utbud av röda klänningar och det är en klänning du kan fortsätta använda när hösten kommer.kale