Modet som redan får dig att längta till hösten 2019

Modet som redan får dig att längta till hösten 2019

Sommaren, som så många har längtat efter, är redan i full gång. Semester, sol och bad men även shopping fyller mångas dagar under denna säsong. Men trots att

sommaren varit så efterlängtad, så börjar många redan längta efter hösten och dess mode. Att få klä sig i lite varmare kläder och mysa i en snygg varm tröja, inlindad i en härlig filt framför tv:n är trots allt svårslaget. Kombinationen av att få klä sig varmare än under sommardagarna men att slippa gömma undan sig i en stor vinterjacka, gör hösten till en perfekt modesäsong. Det är helt enkelt något speciellt med hösten, och ser man på årets höstmode så är det kanske inte så konstigt att många längtar efter den.

Hur ser höstens mode ut att bli?

Av catwalks att döma, så blir höstens mode ganska brett och det bör därför inte vara några problem att hitta en trend som går i linje med den egna stilen. Allt från neutrala färger till riktiga färgbomber gör storslagen entré och bör vara väntad även i affärerna. Glöm inte att accessoarer gör mycket för helheten, och det finns många moderna iphone x skal att välja på. Nedan kommer några trendiga plagg att vänta i affärerna:

  • Trenchcoat. Den franska och stiliga om än mystiska looken med en trenchcoat gör att den relativt ofta gör modern comeback, vilket många av oss tackar för. Som vanligt är den mest förekommande i neutrala färger som passar till de flesta outfits.
  • Bälte och markerad midja. Här kommer ett mode med inspiration från 80-talet. Det gäller skärp eller bälte i midjan, som förtydligar silhuetten även om det är en mer löst åtsittande modell man bär. Perfekt accessoar för att förnya sina gamla plagg.
  • Rutigt. I höst förutspås det bli mycket rutor, och all världens olika former av rutor används som mönster. En look som snabbt höjer en enfärgad eller annars enkel look och gör den stilig och klassisk, om än i nya tappningar.
  • Beige. Att beige varit en riktig trendkulör i år har få kunnat undgå, och du kan glädja dig med att det verkar hålla i sig även i höst. Kanske kan vårens trendinköp göra succé även under höstsäsongen.
  • Stickat. Oavsett mode så hör stickade, varma och goa tröjor hösten till, men du kan glädja dig med att det även verkar bli en del stickade snygga klänningar i höst. På så sätt kan man känna sig lite finare än i den klassiska stickade tröjan.

Så se fram emot en härlig höst i snygga outfits medan du njuter av sommaren som är här. Förhoppningsvis kan lite inspiration hämtas från ovan punkter så att höstgarderoben kan byggas på lite redan under sommarens shoppingrundor. På så sätt är du redo när första höstdagen nalkas så du kan ta dig an den med stil.kale