Skor är också mode!

Skor är också mode!

Skor i stora lass och vi har ju en fantast som är känd över hela världen. Hon har skor som heter duga och alla kvinnor runtom i världen suktar länge och hårt efter hennes skor, som är av olika märken. Ja, det är Carrie från Sex and the City som det talas om. Kvinnor runtom i världen har suttit och tittat på avsnitt efter avsnitt för att inte bara spana in hennes kläder utan för att även titta på hennes skor.

Det finns så många skor och det var någon som en gång i tiden sa att den som avskydde kvinnor skapade höga klackar men kvinnor älskar det ändå. De får skavsår, ont i fötterna och kan kanske inte gå på två eller tre dagar efteråt men likt förbannat tar kvinnor på sig skorna och likt förbannat ska de ha hundratals i garderoben. För varje skopar passar med en viss klänning och man måste vara ärlig och säga att skorna representerar kvinnan som bär dem.

Har man skovanan inne så har man högklackat men är man trebarnsmamma kanske man börjar välja lite låga skor mest för att kunna hänga med sina barn i svängarna utan att bryta ett ben eller två. Det viktigaste med just skor, framför allt högklackat, är att de är så kvinnliga. De får kvinnorna att bli längre, få bättre hållning, finare form på benen och det skapar en aura kring kvinnan som om hon skulle äga hela världen.

Skor är skor, men de säger mycket och de inger känslan av makt. Det finns inget härligare än att höra fotsteg med ljud av högklackat och det är ju rätt så skräckinjagande när en kvinna kommer in med 17 cm höga klackar än när de kommer in med tysta ballerinaskor. Så längd kanske är viktigt – för det är det som skapar maktkänsla, att man blir längre och att man inte längre behöver titta upp på varandra utan andra får kanske göra det.

Plagg gör en hel del för ens personlighet och förmodligen känner sig många kvinnor vackrare och mer kvinnligare när de har på sig skor som är väldigt feminina och det är nog därför man väljer att plåga sig själv under en hel natt så att man får njuta av just den känslan.kale