Bloggar om föräldraskap och barnprylar

Bloggar om föräldraskap och barnprylar

Att bli förälder medför en hel del förändring i livet, vare sig man vill eller inte. Man har helt plötsligt någon annan att fokusera på och ta hand om, vilket naturligt nog kan kännas både överväldigande och stressande.

Men numer går det som tur är att läsa sig till det mesta, och det finns många bra bloggar som erbjuder tips, råd och information om allt från inköpsställen för baby- och barnprylar: https://www.bigbaby.se, kläder, tillbehör med mera.

Här kommer tips på bloggar som erbjuder just det:

  • Johanna Kajson

Johanna bloggar bland annat om bröllop, livet som mamma, ofrivillig barnlöshet och vardagsnjutning. Hon är även egenföretagare och hennes varumärke Great Weddings är numer väletablerat på bröllopsmarknaden i Sverige. 2017 släppte Johanna dessutom boken “Planera ditt drömbröllop.”

  • Victorias Stil

Victoria är gift och har två barn, med ett tredje på väg (2018). Hon bloggar om drömhuset som de tillsammans skapat från grunden, inredning, mode, familjeliv, skönhet, mat med mera. Med fokus på det goda i livet.

  • En pappas vardag

Bloggen drivs av grafikern/musikalartisten Marcus Söderberg, som lever med sin fru och deras två barn i ett nybyggt radhus strax utanför Stockholm. Marcus skriver bland annat om föräldraskap sex, graviditet och vardagssysslor – helt enkelt om hur han själv upplever vardagen som pappa.

  • Filippa Rådin

Filippa är kanske mest känd för att vara gift med före detta alpina skidstjärnan Anja Pärson. Båda två förebilder för många, inte minst sedan de öppet deklarerade sin kärlek till varandra. Filippa är entreprenör, designer och bloggare. Hon skriver bland annat om entreprenörskap, familjeliv, jämställdhet och mångfald.

  • Malin Gramer

Malin blev känd för den breda allmänheten genom sitt programledarskap i tv-programmen “Fråga Olle” och “Paradise Hotel”. Både Malin och sambon har sedan tidigare barn, och numer har de även ett gemensamt, så det finns en hel del att skriva om; bloggen handlar om allt från babykräks till glammiga premiärfester.

  • Slow Fashion

Bloggen drivs av Johanna Nilsson, född i Östersund numera bosatt i Stockholm med sambo och barn. Johanna skriver om det hon brinner och arbetar med/för, vilket är hållbart mode och hållbart entreprenörskap.

  • Sheila Arnell

Sheila är gift och har två barn, hon har ett stort och genuint intresse för barnkläder och vill hjälpa andra hitta rätt genom att recensera/skriva om olika baby- och barnkläder, produkter med mera.

  • Familjetipsbloggen (f.d. Easy babies)

Bloggen drivs av norrländska Jenny, som numer bor i centrala Stockholm man, barn och hund. Jenny ger barn-& familjerelaterade tips, och skriver om nya produkter, roliga aktiviteter, smarta barnprylar, funktionella barnkläder, barnanpassade recept och mycket mer.

  • Manne Forsberg

Manne, som är gift och har två barn, jobbar som föreläsare, skribent, bloggare och poddare (Pappapodden). Manne skriver bland annat om könsroller, familjeliv, träning och sina mål för att bli en bättre människa.kale