Fem sätt att få råd med mode

Fem sätt att få råd med mode

Om du är intresserad av mode och vill följa de senaste trenderna så vet du säkert att det inte är billigt att ha mode som hobby. För att du ska kunna underhålla ditt intresse för mode får du härmed lite tips på hur du kan göra för att få råd.

Finansiera ditt intresse för mode

Förutsatt att du inte heter Bianca Ingrosso eller är någon annan kändis som får dina kläder finansierade av samarbetspartners, så lär du få finansiera ditt modeintresse på andra sätt. För de flesta krävs det prioriteringar av olika slag. Gör så här för att få råd med mode:

  • Ha en flytande garderob. Mode kommer och går, därför är det viktigt att ha en flytande garderob som inte samlar på sig gamla modetrender. När ett plagg kommer in bör ett annat åka ut. Sälj plaggen på exempelvis Tradera.
  • Sälj värdefulla smycken. Har du smycken av guld kan du sälja ditt guld och få pengar för det. Guldsmycken går ju alltid att köpa senare om du vill ha äkta guld. Om inte, så kan du köpa guldplätterade smycken istället. Ingen lär se skillnad.
  • Spara pengar på mat. Att gå ut och äta är väldigt dyrt, speciellt om man gör det ofta. Laga din egen mat istället för att beställa hem eller gå ut på restaurang.
  • Jobba mer. Vill du ha mer pengar och har fördelen att ha ett jobb som du kan lägga mer tid på så bör du göra det.
  • Sluta med ovanor. Att dricka alkohol, röka eller snusa är dyrt och det är inte bra varken för hälsan eller plånboken. Gör dig av med ohälsosamma och dyra ovanor och lägg pengarna på det senaste modet istället.


kale